MP CW2201 SP

Een uitzonderlijke multifunctionele kleurenprinter voor grote formaten

Een snelle en zuinige multifunctionele kleurenprinter voor afdrukken op groot formaat: A0/A1/A2

Alle full colour-functionaliteiten beschikbaar op een enkel apparaat!

Meer details

In winkelwagen


Referentie: MP CW2201 SP ?

Een uitzonderlijk, multifunctioneel systeem voor kleurenprints op groot formaat

Deze nieuwe multifunctionele digitale inkjetprinter wordt de nieuwe standaard voor afdrukken op groot formaat. Het toestel werd speciaal ontwikkeld voor CAD-omgevingen en grafische toepassingen. Dankzij de korte opwarmtijd en de hoge afdruksnelheid voor monochrome documenten krijgt u nu de efficiëntie die u nodig hebt.
Een uitzonderlijke kleurvastheid voor afdrukken van superieure professionele kwaliteit.

MP CW2201 SP Ricoh

Meer informatie over de MP CW2201 SP ?
Klik hier!

Full colour en alles-in-één

Alle full colour-functionaliteiten zijn beschikbaar op een enkel apparaat. Afdrukken, kopiëren, scannen en archiveren in full colour. Met deze multifunctionele printer creëert u snel kwaliteitsdocumenten op groot formaat en in kleur tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoge productiviteit

Uw productiviteit zal groeien dankzij de zwart-witafdrukken met een snelheid van 3,4 bladzijden per minuut (A1 horizontaal). Met een opstarttijd vanuit standby van minder dan 40 secondenbent u onmiddellijk operationeel. Is het kleurenpatroon leeg, dan kan de MP CW2201SP de rest van het document afdrukken in monochrome afdrukmodus.

Nieuwe Liquid Gel™-inkttechnologie

Deze innovatieve inkt, ontwikkeld door Ricoh, wordt voor het eerst gebruikt in een printer voor grote formaten. Aangezien hij heel snel droogt, garandeert deze inkt een grotere productiviteit en een uitzonderlijke precisie. Hij is UV-bestendig en maakt geen vlekken of strepen.

Tal van functies

Technische documenten in kleur, inrichtingsplannen en kaarten kunnen gedigitaliseerd en geregistreerd worden in tal van formaten. Dit gebeurt met de functies Media to print, Scan to USB/SD, Scan to URL of Scan to Folder, die voorzien in al uw behoeften voor e-mail, archivering en afdrukken. De optie ‘draadloos LAN’ maakt het beheer op afstand erg eenvoudig.

Bescherming van het milieu

De CPW2201SP verbruikt 90 % minder stroom dan de oude modellen. Het verbruik is minder of gelijk aan 180W en ligt daarmee 30 % lager dan de concurrentie.

 

 

Referentie: MP CW2201 SP :

Related Products

Cookies
Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x