Waarom vertrouwt u ons?

5 goede redenen om voor D&D Office als partner te kiezen:

  • Omdat u profiteert van de meest transparante en flexibele contractuele structuur op de markt;
  • Omdat de responstijden en prijzen die u tot nu toe tegenkwam niet compatibel waren met uw professionele beperkingen;
  • Omdat bij een ernstige storing apparatuur aan u ter beschikking wordt gesteld en het is veel meer dan een beleefdheid;
  • Omdat u profiteert van een contract voor totale tevredenheidsgarantie, met in het bijzonder een allriskdekking voor alle gebeurtenissen die voortvloeien uit normaal gebruik van de apparatuur;
  • Omdat IT en het beheer van uw randapparatuur niet echt uw taak is, en uw prioriteiten zijn essentieel voor ons.

Onze waarden

D&D Office verschilt van corporate governance en verdedigt bepaalde waarden ten behoeve van haar klanten en partners :

Ontwikkel en bestendig elke vorm van intelligente samenwerking op basis van respect

Transparantie moedigt respect voor toezeggingen en geïnformeerde en verantwoorde besluitvorming aan. Het helpt vertrouwen op te bouwen tussen werknemers, partners en klanten om de uitwisseling van diensten om te zetten in solide en duurzame relaties. Zorgzaam management is de sleutel tot succes op de lange termijn, dat zal zorgen voor toewijding, loyaliteit en productiviteit voor het vrijgemaakte bedrijf.
Onze sleutelwoorden: transparantie en vriendelijkheid.

Anticipeer op de markt om een leider te worden in intelligent delen en informatiebeheer

Als leverancier van eenvoudige maar innovatieve oplossingen die objectief voldoen aan de behoeften van onze klanten en prospects, ontwikkelt D&D Office haar dienstenaanbod door zich te concentreren op de technologieën van de toekomst. In dit kader ontwikkelt en coördineert D&D Office de noodzakelijke synergieën tussen haar klanten, partners en medewerkers om de ambitieuze doelstellingen van onze klanten te realiseren.
Onze sleutelwoorden: verschil, uitdaging en efficiëntie.

Professioneel welzijn

De kracht van de onderneming van morgen staat in verhouding tot haar vermogen om geluk te creëren. Welzijn en vrijheid zijn de motoren van creativiteit. Ze creëren een klimaat dat bevorderlijk is voor communicatie, de uitdrukking van talenten en vruchtbare uitwisselingen om van een groep individuen een gezin te maken dat verenigd is door gemeenschappelijke waarden en doelstellingen.
Onze sleutelwoorden: voldoening, creativiteit en vrijheid.


Wenst u meer te weten over D&D Office, Ricoh Corporate Partner?

Wie zijn wij?

Cookies
Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x