D&D Office is een KMO gespecialiseerd in informatietechnologie

Met meer dan 15 jaar ervaring bieden wij u onze diensten aan via een multidisciplinair team, bestaande uit professionals met bewezen ervaring in documentaire processen en de vele facetten van informatiebeheer in het bedrijfsleven.

Onze belangrijkste focus ligt op het helpen van bedrijven die, net als u, de strategische uitdagingen, de voordelen en de beperkingen van de technologie die aanwezig is in systemen voor documentbeheer in een professionele omgeving willen ontcijferen: bedrijven, scholen , administraties, vzw, enz.

Ricoh Corporate Partner gecertificeerd

Om een hoog serviceniveau aan onze klanten, te garanderen, heeft ons bedrijf RICOH gekozen als partner, die met 41% van het marktaandeel de onbetwiste leider is die zich richt op de levering van materialen zoals kopieerapparaten, printers, scanners, All-in-one fax- en multifunctionele apparaten, videoprojectoren, interactieve oplossingen, productieprinters, interactieve whiteboards en videoconferentiesystemen, evenals evenals een LOCAL-oplossing voor gegevensback-up die de duurzaamheid van uw professionele activiteit garandeert zonder onderbrekingen….
We leveren ook de beste software op het gebied van intelligent printen en documentbeheer aan bedrijven, gemeenschappen en overheden.

D&D Office is al meerdere jaren aanwezig op de markt voor het delen van informatie en is een erkende gesprekspartner op dit gebied. Ons aanbod wordt ondersteund door een netwerk van constructeur- en / of ontwikkelaarspartners, waardoor vandaag meer dan 2.000 klanten kunnen worden uitgerust, de meesten van het MKB, een paar grote publieke en private accounts.

Ons team

Om optimaal te reageren op uw verschillende verzoeken en in overeenstemming met onze verplichtingen, kiest D & D Office haar medewerkers zeer streng en hecht veel belang aan hun ontwikkeling bij het vervullen van hun missie.

Jean-Pierre De Lange & Christophe Delbart
Geassocieerde managers

 

 


Wenst u meer inlichtingen over ons?

Vraag gratis en vrijblijvend inlichtingen

Waarom D&D Office ? Showroom
Neem contact met ons Bel ons

Cookies
Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x