Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x

Interactive Whiteboard D5510 & D6510 Ricoh

De interactieve whiteboards Ricoh D5510 en D6510 zijn revolutionaire communicatietools die geschikt zijn voor professioneel gebruik en voor het onderwijs! Geef een extra dimensie aan uw vergaderingen, videoconferenties, presentaties en opleidingssessies!

Meer details

In winkelwagen
Interactive Whiteboard D5510 & D6510 Ricoh Volledige grootte weergeven

Referentie: IWB :

Wilt u er nog meer over weten?
Neem contact op met ons

Telewerken en teamwerk

Met de D5510 en D6510 kunnen teams vanop afstand met elkaar communiceren en samen aan dezelfde documenten werken. Dankzij de functie “delen vanop afstand” kunnen tot 20 PC’s/tablets of 8 whiteboards deelnemen aan een interactieve sessie via het IP-adres van het centrale whiteboard.

Whiteboard D5510 Ricoh D&D Office

Whiteboard D5510 Ricoh

Kom de Interactive Whiteboard
ontdekken in onze showroom

OCR-herkenning van handgeschreven documenten

Met de elektronische pen kunt u heel gemakkelijk schrijven en tekenen. De geavanceerde technologie garandeert dat alle aantekeningen worden opgevangen dankzij de OCR-herkenning. De OCR-inhoud wordt dan opgeslagen als opvraagbare inhoud.

Onmiddelijk inzetbaar

Het is niet nodig om een software te installeren of een ijking uit te voeren en de administratieve instellingen kunnen vanop afstand gebeuren. Om te communiceren met uw klanten, uw medewerkers of uw studenten, projecteert u uw digitale informatie op het whiteboard vanop uw PC, iPad, tablet of smartphone via wifi of via een VGA- of HDMI-kabel.

Een 55"- of 65" -scherm

Het LCD-beeldscherm met hoge resolutie (55'' of 65'') en het gemak waarmee de beelden op afstand gedeeld kunnen worden, bevorderen de interactie tussen de deelnemers en vereenvoudigen het leerproces.

 

 

 

Related Products

Plus de renseignements ? Téléphonez-nous au 071 59 79 22Plus de conseils ? Restons en contact