P3500M, een draagbaar en voordelig videoconferentie- en videosamenwerkingsplatform

Om overal verbonden te blijven en op elk moment samen te werken

Een videoconferentiesysteem waarmee u makkelijk kunt communiceren, waar u ook bent. Deze tool betekent een revolutie in vergelijking met de traditionele videotool dankzij een nieuwe en voordelige oplossing en dankzij de virtuele vergaderzalen (VMR). Uitgerust met een camera, een microfoon en een luidspreker, en een fototoestel.

Meer details

P3500M, een draagbaar en voordelig videoconferentie- en videosamenwerkingsplatform Volledige grootte weergeven


Referentie: P3500M ?

Kleine behuizing, krachtig materiaal

De P3500M is een mobiel toestel als aanvulling op de UCS Advanced. Het is ideaal voor videoconferenties van groepen binnen bedrijven. Zijn HD-camera van 125° (720p) geeft deelnemers de indruk dat ze zich in een echte vergaderzaal bevinden.

VMR visioconferentie

Onderling verbonden

Om al uw medewerkers te laten deelnemen, is de combinatie van P3500M en de UCS Advanced absoluut noodzakelijk. Virtuele vergaderzalen die 24u/24 beschikbaar zijn, maken interoperabiliteit mogelijk. Een tweede toestel om te verbinden met randapparatuur hebt u niet nodig.

UCS ADVANCED, wat is dat precies?

Een interoperabele oplossing voor internationale videosamenwerking dankzij de virtuele vergaderzaal (VMR). De online-vergaderzaal is toegankelijk via een hele reeks toestellen en communicatieplatformen. Hij is 24u/24 en 7 dagen op 7 beschikbaar, en heeft een capaciteit tot 30 deelnemers. Met zijn gebruiksvriendelijke interface hebt u via één enkele klik toegang tot het telefoonboek van uw bedrijf en neemt u meteen deel aan de vergadering.

Veilig en betaalbaar vergaderen

Om een beveiligde en een realtime-communicatie tot stand te brengen, maakt de P3500M gebruik van communicatie via een webbrowser en van een versleuteld audio- en videosysteem. Het gaat om een evolutieve oplossing zonder infrastructuurkosten dankzij haar cloudgebaseerde werking.

Referentie: P3500M :

Related Products

Cookies
Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x