Multifunctional MP C3004SP/MP C3504 SP

Snelle en zuinige multifunctionele A4/A3/SRA3-kleurenlaserprinter.

Uitzonderlijke toestellen qua werking en milieuvriendelijkheid die u helpen om uw kosten te drukken

Met deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke multifunctionele printers met hun nieuwe interface met touchscreen van 10,1" maakt u tegen een hoge snelheid afdrukken met een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Meer details

In winkelwagen
Multifunctional MP C3004SP/MP C3504 SP Volledige grootte weergeven


Referentie: MPC3004 ?

Wilt u er nog meer over weten?
Neem contact op met ons

Uitzonderlijke toestellen qua bediening én milieu-impact!

Deze snelle en betrouwbare multifunctionele kleurenprinters voldoen perfect aan de talrijke vereisten van uw beroepsactiviteit. In een uiterst competitieve markt steken ze met kop en schouders boven de concurrentie uit door de mogelijkheid om ook op SRA3-formaat te printen. Hun innovatieve functies, zoals doorzoekbare pdf’s en de recto/verso documentlade, verhogen uw productiviteit. De toestellen zijn gemakkelijk te bedienen dankzij hun kantelbare kleurentouchscreen van 10,1 inch en de nieuwe intuïtieve interface.

MP

Kom de MP C3004 ontdekken
in onze showroom

Concurrentievoordelen

 • Hoge printsnelheid
 • Korte opwarmtijd
 • Interactief kleurentouchscreen van 10,1\'\' met Intel-processor
 • Nieuwe intuïtieve Ricoh-gebruikersinterface met geïntegreerde browser
 • Uitstekende afdrukkwaliteit van afbeeldingen op professioneel niveau
 • Grote hoeveelheden documenten recto/verso scannen tegen hoge snelheid
 • Uniek nietsysteem zonder nietjes
 • Lezer voor USB-stick/SD-kaart
 • Ingebouwde Java-kaart
 • Geïntegreerde harde schijf
 • Automatische OCR voor pdf’s (optioneel)
 • Grote keuze van verschillende soorten papier, waaronder SRA3
 • Compact en stil
 • Uitzonderlijk krachtige kleurcontroller (Ricoh E-22C)
 • Volledige EFI-utilities
 • Verhoogde veiligheid

 


Een grote keuze van verschillende soorten papier

Het is mogelijk om snijlijnen aan te geven op SRA3-papier: een functie met een echte toegevoegde waarde. Print vanuit de standaard papierlade op papier tot 300 g/m². U kunt ook enveloppen rechtstreeks vanuit de tweede standaard papierlade printen.

Professionele beeldkwaliteit

De opties voor de afwerking van uw afbeeldingen evenaren een professioneel niveau. De unidirectionele flow garandeert een homogene tonerdensiteit en levendige en stabiele kleuren. De interne finisher bezit opties voor perforeren en nieten.

Superkrachtige kleurcontroller

De E-22C-kleurcontroller is perfect compatibel met deze multifunctionele printers. Hij bevat het recentste FS100 Fiery-platform, een 2,9 GHz Intel high performance processor, 2 GB geheugen en een krachtige harde schijf van 500 GB. Daardoor kunt u de productiviteit van uw RIP (Raster Image Processor) verbeteren voor complexe printopdrachten.

Snelle digitalisering en OCR

Een aanzienlijke tijdwinst! U kiest gewoon het doeldocument (e-mail, map, USB, FTP enz.) en start het scanproces. Het OCR-systeem (optie) genereert doorzoekbare pdf’s, integreert onzichtbare tekst op de gescande afbeeldingen en schrapt lege bladzijden.

Intuïtief als een tablet

Het volledig nieuwe kleurentouchscreen van 10,1 inch werd speciaal ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit. Dankzij de interface kunt u klikken, pinchen en drag-and-droppen net als op uw tablet! Het toestel beschikt zelfs over een geïntegreerde webbrowser en u kunt met deze tablet verbinding maken via wifi!

SCAN TO...

Deze toestellen zijn voorzien van optionele toepassingen die het scannen en het gebruik van gegenereerde pdf’s vergemakkelijken: Scan to Folder, Scan to E-mail, Scan to USB/Card. U kunt ook onze ScanToWord-toepassing installeren, die het gescande document automatisch omzet naar Word- of Excel-formaat!

Verbeterde beveiliging

Om ongeoorloofd afdrukken of kopiëren van uw documenten te verhinderen, zijn deze toestellen uitgerust met functies voor gebruikersidentificatie en beveiligd afdrukken via een wachtwoord.

 

 
 

Referentie: MPC3004 :

Related Products

Cookies
Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x