Multifonctional MP C2004SP / MP C2504SP Ricoh

Een snelle en zuinige multifunctionele A4/A3-kleurenprinter.

Aficio MP 2003SP Ricoh : le matériel professionnel A4/A3 le plus vendu. N°1 en EuropeDe meest verkochte professionele A4-toestellen!

Nieuw multifunctioneel assortiment 2016 van Ricoh! Vervang uw geldverslindende printers door een professionele oplossing warmee u verbruikskosten beheerst!

Meer details

In winkelwagen
Multifonctional MP C2004SP / MP C2504SP Ricoh Volledige grootte weergeven


Referentie: MPC2004 ?

Verhoog uw productiviteit en verlaag uw impact op het milieu!

Optimaliseer uw workflows met de ingebouwde afwerkingsfuncties, nietmachine en slimme kaartlezer. Win tijd dankzij de korte voorverwarmingstijd, de supersnelle eerste afdruk, de doorzoekbare pdf’s. Ze zijn eenvoudig in het gebruik dankzij het kleurentouchscreen van 10,1 inch en de nieuwe, intuïtieve interface.

MP C2504 Ricoh

Wilt u er nog meer over weten?
Neem contact op met ons

Concurrentievoordelen

  • Korte opwarmtijd en hoge afdruksnelheid
  • Interactief kleurentouchscreen van 10,1'' met Intel-processor
  • Uitzonderlijke beeldkwaliteit
  • Uniek nietsysteem zonder nietjes
  • Geïntegreerde lezer voor USB-stick/SD-kaart
  • Geïntegreerde Java-kaart
  • Geïntegreerde harde schijf
  • Geïntegreerde webbrowser

 

Kom de MP C2004 ontdekken
in onze showroom

 

Geef uw productiviteit een boost

Deze multifunctionele printers zijn ontworpen om uw workflow te stroomlijnen en uw efficiëntie te verhogen door prestaties te combineren met gebruiksgemak. Uw productiviteit schiet de hoogte in en u creëert professionele documenten met een kwaliteit waarvan u alleen maar durfde te dromen.

Verlaag uw impact op het milieu

Het elektriciteitsverbruik tijdens de werking is het laagste in deze categorie. De slaapstand helpt u uw energiefactuur nog meer te drukken. Het gebruik van toner en papier wordt efficiënt beheerd om verspilling tegen te gaan.

Gebruiksgemak binnen handbereik

Het volledig nieuwe kleurentouchscreen van 10,1 inch werd speciaal ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit. Dankzij de interface kunt u klikken, pinchen en drag-and-droppen net als op uw tablet. Dankzij de app Smart Device Connector en het scannen van een QR Code kunt u ook uw smartphones en tablets aansluiten en documenten die daar zijn opgeslagen rechtstreeks printen!

Sneller zoeken en faxen

Met de doorzoekbare PDF-functie vindt u documenten razendsnel terug. Zo bespaart u tijd en voorkomt u frustraties.U kunt zelfs een document zoeken op basis van één enkel woord dat in de tekst voorkomt. Ook is er een ingebouwde functie voor faxen op afstand.

Uiterst heldere afbeeldingen

Continue procescontrole stabiliseert de kleurendichtheid en zorgt voor een adembenemende afbeeldingskwaliteit. Er zijn geen trillingen, waardoor strepen worden voorkomen en afbeeldingen er perfect uitzien. Tekst is altijd scherp en de kans op onevenheden in de kleuren is klein. Kleuren zijn eenvoudig aan te passen met de 'voor'- en 'na'-afbeeldingen, waarmee u de afdruk helemaal zelf kunt instellen voor een optimaal resultaat.

 

 

Referentie: MPC2004 :

Related Products

Cookies
Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x