Multifunctionele zwart-witprinter MP 305+

Een multifunctionele zwart-wit A4-printer die ook in A3 kan afdrukken. Bijzonder compact, stil en zuinig. Afdrukken, scannen en kopiëren. Nieuw in het gamma van Ricoh kopieertoestellen!

Vervang uw dure printers door een professionele oplossing waarmee u uw gebruikskosten binnen de perken kunt houden!

Meer details

In winkelwagen
Multifunctionele zwart-witprinter MP 305+ Volledige grootte weergeven


Referentie: 305+ ?

Uitzonderlijk compacte en stille multifunctionele zwart-wit A4-printer voor een grotere productiviteit

Met de MP 305+ SP/SPF kunt u vanop uw bureau 30 ppm afdrukken, scannen en kopiëren in zwart-wit. De toestellen zijn gemakkelijk te bedienen dankzij hun kleurentouchscreen van 10,1 inch. Het Ricoh-platform van de nieuwe generatie biedt u dezelfde functionaliteiten als de A3-toestellen via de Bypass. Dankzij het eenvoudige en compacte design kunt u ruimte besparen.

MP 305+ Ricoh

Kom de MP 305+ ontdekken
in onze showroom

Concurrentievoordelen

 • Dezelfde functionaliteiten als een groot kopieerapparaat
 • Onmiddellijk beschikbaar
 • Full recto/verso
 • Onmiddellijk beschikbaar
 • Intuïtieve interface met kleurentouchscreen
 • Uitzonderlijke afdrukkwaliteit
 • Geïntegreerde Java-kaart
 • Geïntegreerde harde schijf
 • Automatische OCR voor pdf’s (optioneel)
 • Lezer voor USB-sticks/SD-kaarten
 • Geïntegreerde webbrowser
 • Geluidsarm
 • Grote tonercapaciteit

 

Wilt u er nog meer over weten?
Neem contact met ons

 

Eenvoudig te bedienen

Het nieuwe kleurentouchscreen van 10,1 inch werd speciaal ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit. Dankzij de interface kunt u klikken, pinchen en swipen net als op uw tablet! U beschikt zelfs over een ingebouwde internetbrowser.

Bijzonder compact design

Dankzij zijn bijzonder compacte design kan het toestel zelfs in kleine werkruimtes geplaatst worden en zorgt het zo voor minder stress. Het design staat garant voor een perfecte ergonomie zonder fouten. Door de kabelgoot bespaart u nog meer plaats.

Een multifunctionele printer moet je zien, niet horen!

Als u ruimte belangrijk vindt, hecht u misschien ook belang aan de geluidsimpact die dit type apparaten kunnen hebben op de medewerkers die in de buurt ervan werken. Dankzij zijn unieke technologie is de MP 305+ uiterst stil, waardoor hij bijna overal geplaatst kan worden zonder dat de productiviteit van uw medewerkers in het gedrang komt.

Intuïtieve gebruikersinterface

De MP 305+ is het eerste Ricoh-model dat uitgerust is met de nieuwe intuïtieve gebruikersinterface, die de manier waarop u omgaat met onze toestellen zal veranderen. Het toestel is niet alleen uiterst gebruiksvriendelijk, maar maakt afdrukken, kopiëren, scannen en faxen ook toegankelijker. Tot de uitgebreide softwarefuncties behoort ook een gamma workflows zoals StreamlineNX, GlobalScanNX en RICOH CX-scannen.

SCAN TO Word/ Excel

U kunt ook onze ScanToWord-toepassing installeren, die het gescande document automatisch omzet naar Word- of Excel-formaat!

 

 
 

Referentie: 305+ :

Related Products

Cookies
Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x