MP C401 SP / C401 SRSP

Een gebruiksvriendelijke en zuinige multifunctionele A4-kleurenprinter. Printen, scannen en kopiëren in een handomdraai.

 

Vervang uw dure printers door een professionele oplossing waarmee u uw gebruikskosten binnen de perken kunt houden!

Meer details

In winkelwagen
MP C401 SP / C401 SRSP Volledige grootte weergeven


Referentie: MP C501 SP ?

Meer informatie?
Neem contact op met ons

 

Compacte multifunctionele A4-kleurenlaserprinter, voor een optimale productiviteit

Uiterst performant, ongelooflijk betrouwbaar, hoge productiviteit ... en uitzonderlijke rentabiliteit! Hoge beeldkwaliteit, professionele resultaten en efficiënte afwerkingsopties. Deze oplossing biedt u een eenvoudige bediening, een lage impact op het milieu en de keuze tussen vier configuraties. Dankzij het ergonomische design kunt u ruimte besparen..

\"MP

Concurrentievoordelen

  • Dezelfde functionaliteiten als een groot kopieerapparaat
  • Onmiddellijk beschikbaar
  • Full recto/verso
  • Interface met kleurentouchscreen
  • Lezer voor USB-stick/SD-kaart
  • Gramsgewicht papier tot 220 g
  • Inktpatronen met grote capaciteit

 

Gebruiksgemak

Dankzij het personaliseerbare kleurentouchscreen van 9 inch is het toestel nog gebruiksvriendelijker. Personaliseer het startscherm door uw bedrijfslogo toe te voegen en de pictogrammen aan te passen.

Geavanceerde functies

Dankzij de doorzoekbare pdf verliest u geen tijd meer om een document op te zoeken. U kunt een bestand opzoeken aan de hand van slechts één woord in de tekst. Bespaar tijd door de twee zijden van een identiteitskaart op een enkel vel te kopiëren met de functie ID-kaart kopiëren. Met XPS media print kunt u documenten in XML-formaat rechtstreeks van een USB-stick of een pc printen, zonder driver.

Volumebeheer en besparing

Het totale energieverbruik van de MP C401SP/MP C401SRSP is zo laag mogelijk om hun milieu-impact en uw energiekosten te minimaliseren. Deze toestellen staan soms tot 50 % van de tijd in slaapstand. Daarom hebben we het elektriciteitsverbruik in die modus zo veel mogelijk verlaagd. Met de on/off-timer kunt u uw verbruik nog meer optimaliseren. Deze multifunctionele printers drukken standaard recto verso af, waardoor u minder papier verbruikt.
Dankzij de indicatoren op het bedieningspaneel kunt u zien hoeveel papier u bespaard hebt.

 

 

Referentie: MP C501 SP :

Related Products

Cookies
Nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilisé. Pas d'inquiétude, vous pourrez toujours les désactiver ultérieurement.
x